Websitedisclaimer

Skûtsjearrangementen is een label van H2o events bv. Deze website is eigendom van H2o events bv. Alle teksten, illustraties, lay-out en functionaliteiten zijn auteursrechtelijk beschermd.

H2o events bv doet er alles aan om de informatie op de website actueel te houden. Mochten er onjuistheden of onvolledigheden op de website staan, dan is H2o events bv niet aansprakelijk voor de mogelijke schade. Daarnaast mag H2o events bv per direct wijzigingen doorvoeren zonder kennisgeving.

Informatie over H2o events bv op de websites van derden ligt buiten onze verantwoordelijkheid en wij kunnen u dan ook niet garanderen dat deze informatie correct is. Kijk daarom altijd bij de authentieke bron. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade door onjuiste informatie of onvolledigheden op websites van derden.

Wilt u de informatie van deze website (her)gebruiken? Verwijs dan te allen tijden naar de authentieke bron en vermeld hierbij de datum van kopiëren. Voor het (her)gebruik van woord- en beeldmerken dient u toestemming te vragen bij h2o events bv.